malmö musikskola kulturskola
Malmö Musikskola

Musik är vår passion

Vi som jobbar på Malmö Musikskola är själva aktiva musiker som spelar i olika konstellationer alltifrån små kammarmusikduos till stora jazzband och även som solister med orkester. 

Vi har spelat med symfoniorkestrar på stora konsertsalar som Malmö Live, Malmö Opera, Kristianstads Konserthus, Norrköpings Konserthus, Tivolis Konserthus i Köpenhamn, Helsingborgs Konserthus, Dunders Kulturhus, och även på stora scener som Fasching, Unity Jazz, Glenn Miller Café, mfl. Men trots det minns vi fortfarande hur det var att leka med instrumentet, som vi alla som barn en gång gjorde. Och inte minst minns vi alla sömnlösa nätter innan någon viktig provspelning eller konsert. 

Så kom till oss på Malmö Musikskola och lär dig spela piano, gitarr, violin, bas, sång, cello eller saxofon! Från hösten 2020 undervisar vi online via plattformen Zoom, och kunna nå ut från Malmö Musikskola till hela Sverige.

Vi vill så gärna dela musikens glädje, och även finnas vid din sida då du stöter på  svårigheter, och kunna leda dig i din utveckling. Vi hoppas att även du delar med dig av din passion för musiken med andra. Så oavsett vilket instrument du vill lära dig spela, kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig i din utveckling!

Din musikresa börjar här

Önskar du lära dig spela ett instrument, eller vill du att dina barn ska få ta sina första steg in i musikens värld, kom i kontakt med oss så hjälper vi er vidare!

Våra lärare

Lär känna våra pedagoger