Malmö Musikskola erbjuder pianolektioner hela sommaren!

Har du inställda planer inför sommaren? Har du alltid önskat lära dig spela piano aldrig haft tiden för det? Då är denna sommarkurs i piano perfekt för dig.

Det är många som vill lära sig spela piano snabbt. Därför tänkte vi att i år börja erbjuda en något mer intensiv pianokurs under sommaren. Den här kursen är för dig som har lite tid över och som vill lära dig spela piano snabbt från början. Efter första lektionen kommer du ha lärt dig att spela och läsa noter samtidigt! Du kommer ha mycket roligt!

Önskar du fortsätta spela piano hos oss under hösten har vi platsgaranti för de som går denna kurs.

Om du redan kan spela så anpassar vi undervisningen till dina förutsättningar. Då ser vi till att du får den hjälpen du behöver för att utvecklas och upptäcka allt musiken har att erbjuda.

pianolärare sommar malmö musikskola
Önskar du ta pianolektioner i Malmö i sommaren?
Målgrupp

Barn och vuxna, inga förkunskaper krävs.

Under dina pianolektioner i vår sommarkurs i piano kommer vi arbeta med:
  • Notläsning: vi anser att notläsning är nödvändigt för att kunna utveckla sina färdigheter i instrumentet. Därför lär vi oss under sommarkursen att läsa noter och spela piano samtidigt från första dagen.
  • Rytm: vi klappar olika rytmer och går igenom alla notvärden.
  • Ackord: vi lär oss förstå hur olika ackord är uppbyggda och hur de är relaterade med varandra.
  • Gehör och sång: att kunna sjunga är en av de viktigaste faktorerna i utvecklingen av gehöret. Vi sjunger olika toner som vi spelar och övar på att känna igen dem på pianot.
  • Klang: vi arbetar med att kunna skapa olika klanger med pianot. Alltså inte bara svagt eller starkt, utan mörkare/klarare/tjockt/briljant osv.
  • Teknik: en pianist är precis som en idrottsman. Som pianist använder man sin kropp för att skapa musik och vissa rörelser belastar kroppen mer eller mindre. Därför lär vi oss inte bara vad man ska spela för ton, utan också hur. Vi arbetar intensivt under sommarkursen för att du ska förstå hur klang och teknik går hand i hand. Alla kan producera ”rätt” klang en gång, men att kunna göra det varje gång är något man måste bemästra.
Upplägg

Vår sommarkurs i piano hålls i första hand på eftermiddagar tisdagar, onsdagar och torsdagar, mellan 15:00-20:00, eller lördagar mellan 09:00-15:00. Efter din beställning kontaktar du oss på Malmö Musikskola och i samband med vår pianolärare hittar vi en tid som passar just dig.

Längd på kursen

8 tillfällen à 30/45/60 min

Priserna kan du se på vår beställningssida.

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer? Fyll i intresseanmälan nedan: